-0.9 C
Bucharest
Monday, January 17, 2022
Acasă Contact

Contact

Dacă toți jurnaliștii profesioniști, influencerii onești și comunicatorii de ținută s-ar strânge într-un singur loc, el s-ar numi Jurnalistan. Dar un astfel de ținut nu ar fi altceva decât un alt Absurdistan, câtă vreme i-ar ține departe de lume pe acei profesioniști a căror misiune este să cotrobăie prin cotloanele cele mai intunecate ale societății. Jurnalistan nu poate fi un teritoriu geografic, dar este unul dintre locurile imaginare din care pot fi exilate minciuna, ipocrizia, complicitatea, frica și toate celelalte epidemii care au murdărit blazonul meseriei de-a lungul timpului. 

Contacte

Jurnalistan Romania
București, Aleea Somesu Rece 21

Email: contact@jurnalistan.eu

Despre

Jurnalistan este un proiect media independent dedicat publicului activ, informat și interesat de surse alternative de documentare. Criteriul principal de selecție a conținutului pe care îl publicăm este utilitatea: news for use înseamnă informație care poate genera performanță profesională, alegeri conștient asumate și o perspectivă corectă asupra lumii înconjurătoare. 

LATEST POSTS

RĂZVAN SPIRIDON: “nu există mare performanță fără un creier antrenat”. Un...

0
L-am regăsit pe unul dintre cei mai cunoscuți și respectați prezentatori de sport din România anilor '90 - 2000 între două călătorii de afaceri....