SINISTRUL TRANSPORTURILOR IRAȚIONALE

0
380
Lucian Şova, Ministrul Transporturilor. Foto: Inquam

Ministrul Transporturilor Lucian Şova a explicat în cadrul Comisiei pentru Transporturi din Parlament de ce a blocat proiectul construcţiei pentru autostrada Comarnic – Braşov, proiect demarat anul trecut împreună cu Banca Mondială. Potrivit unei înregistrări, ministrul a declarat că autostrăzile vor genera salarii mai mari, ceea ce va împinge multinaţionalele în afara ţării, informează Adevărul.

„Este o reţea de autostrăzi minunată în Occident. De ce au venit multinaţionalele aici? Au venit că sunt salarii mici. Când o să avem autostrăzi, o să avem salarii mari. Şi tot vor pleca. Către alte zone fără autostrăzi, dar cu salarii mici”, a explicat ministrul Transporturilor.

Realitatea este că pe ăștia i-au votat cu precădere niște oameni care au călătorit cu personalul până în armată (pe vremea cînd se făcea…), cu microbusul pe la secțiile de votare și cu bicicleta de acasă până la serviciu și înapoi, pe la bufet. Autostrăzile sunt pentru oameni care văd mult mai departe de gardurile propriilor ogrăzi, iar multinaționalele se simt bine în țările unde slujbașii se bucură să lucreze pentru salarii demne de lumea a treia. România este în continuare în zodia boierului prost, calic, încuiat și arogant și a țăranului muncit ca un animal și ținut cu fruntea-n pământ, ca să nu-i intre soarele-n ochi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here